Dodatna Oprema za Slušne Aparate - Bontech
Bontech slusni aparat uz mobitel

DODATNA OPREMA ZA SLUŠNE APARATE

  1. Početna
  2. Slušni aparati
  3. Dodaci
  4. Dodatna oprema

Moderna slušna pomagala pružaju izvrsne mogućnosti, no postoje specifične situacije i slušne potrebe u kojima nova tehnologija može dodatno olakšati slušanje i komunikaciju. U našoj ponudi možete pronaći niz dodatnih proizvoda za lakšu svakodnevicu!

TV adapter

TV adapter je uređaj koji osobama oštećenog sluha omogućava jasno i ugodno slušanje TV programa putem bežične veze s kompatibilnim slušnim pomagalima. Pri tome ostali ukućani mogu zasebno podesiti glasnoću na televizoru po njihovoj želji.

TV adapter omogućava nenadmašivu kvalitetu zvuka i razumljivost govora. Zbog direktnog bežičnog prijenosa zvuka nema gubitka kvalitete niti glasnoće u prostoru jer zvuk ne slušate preko zvučnika televizora.

Komunikacija s okolinom – prilikom slušanja televizijskog programa osoba i dalje čuje zvuk okoline preko slušnih pomagala te se time omogućava neometana komunikacija (za razliku od npr. naglavnih slušalica).

Iznimna povezivost – ne samo s TV uređajima – moguće je spojiti bilo koji uređaj koji ima podržani izlaz zvuka, npr. laptop, PC, Hi-Fi, mobitel, itd.

Iznimno jednostavno korištenje – kabelom (optičkim, RCA, SCART ili 3.5mm) spojiti TV Adapter s televizorom te na slušnom pomagalu pritisnuti dugme za promjenu slušnog programa na program za televizor.

ConnectClip

Moderna tehnologija zaista donosi čuda, a jedno od njih je maleni ConnectClip – multifunkcionalni uređaj s kojim komunikacija na daljinu postaje jednostavna i laka. Uz ConnectClip pretvorite svoja kompatibilna slušna pomagala u bežične slušalice i uživajte u telefonskim razgovorima bez korištenja ruku (eng. Handsfree), slušajte glazbu ili zvuk omiljene igrice s pametnog telefona, tableta ili računala!

ConnectClip ima funkciju udaljenog mikrofona – postavite ga kod osobe koju slabije razumijete, primjerice za velikim stolom, a može se koristiti i za lakše praćenje predavanja ili učitelja/ice u školskoj nastavi.

S njime možete diskretno kontrolirati vaša pomagala jer ima i funkciju daljinskog upravljača!

Vezica protiv gubljenja slušnih aparata

Vezica protiv gubljenja slušnih aparata odgovara velikom broju uređaja i namijenjena je širokom krugu korisnika – od djece do starijih osoba. Posebno je korisna kod djece i odraslih osoba uključenih u sportske aktivnosti.

Napravljena je od hipoalergenih i biokompatibilnih materijala te sadrži sigurnosnu značajku za slučaj većeg opterećenja.

Korištenjem vezice se vaši vrijedni slušni pomagači povezuju s malom kopčom koja se uhvati za odjeću pa se time u slučaju ispadanja iz uha umanjuje mogućnost gubljenja.

Trebate nešto od dodatne opreme za Vaš aparat?

Odaberite jednu od čak 27 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Kuća.

    Izbornik