Odabir slušnog aparata Bontech

NAJPOVOLJNIJE CIJENE SLUŠNIH APARATA U RH

  1. Početna
  2. Slušni aparati
  3. Cijene slušnih aparata

Cijenu slušnih pomagala određuje veći broj faktora. Jedna od glavnih i najosnovnijih značajki boljih i skupljih slušnih pomagala u odnosu na one niže cijene jest kvaliteta zvuka. Točnije, mogućnost pružanja jasnijeg i prirodnijeg zvuka. Sve osobe oštećenog sluha imaju jedan zajednički problem – čuju, ali ne razumiju. Upravo kvalitetniji slušni aparati omogućuju razumljivije slušanje i lakšu interakciju s ljudima iz okoline.

Što određuje cijenu slušnih aparata?

Cijenu slušnog pomagala također određuje tehnološka unaprijeđenost. Naime, noviji i kvalitetniji slušni aparati imaju mogućnost povezivanja s drugim uređajima kao što su TV ili pametni telefon.

Korištenje takvih naprednih slušnih pomagala uvelike povećava kvalitetu života jer osobama oštećenog sluha olakšava funkcioniranje u više-manje svim situacijama koje su problematične za savladavanje bez pomoći slušnih pomagala.

Također, na cijenu utječe dizajn i veličina slušnih pomagala, što je ponekad u bliskoj vezi sa stupnjem oštećenja sluha.

Cijene aparata prema kategorijama

Osnovna

210 EUR – 530 EUR

Plus

530 EUR – 1000 EUR

Napredna

1000 EUR – 1860 EUR

Premium

1860 EUR – 5840 EUR

Što sve ulazi u cijenu slušnih aparata?

Faktori koji ulaze u cijenu slušnog aparata ovise o odabiru kvalitativnog razreda. Za manje kvalitetna slušna pomagala nudimo stručno savjetovanje i besplatne male servise poput promjene cjevčica te čišćenja slušnih pomagala.

Kod odabira kvalitetnijih pomagala u cijenu može ulaziti i cijeli niz drugih uređaja koji klijentu omogućuju lakše i kvalitetnije slušanje.

Pod tim uređajima podrazumijevamo pametne telefone novije generacije, TV adaptere, televizore koji podržavaju povezivu tehnologiju za bežično spajanje sa slušnim pomagalima, punjače baterija slušnih pomagala itd.

Bontech care paket za korisnike

Više o Care paketu i kako se primjenjuje, otkrivamo uskoro.

Pomoć pri odabiru aparata

Pri odabiru slušnih pomagala našim klijentima na raspolaganju stoje educirani i iskusni otoakustičari. Svakom vašem dolasku u neku od naših poslovnica oni će posvetiti vrijeme i znanje.

Naši otoakustičari će svoju stručnost usmjeriti na pomoć pri odabiru odgovarajućih i optimalnih slušnih pomagala za vas te će dugogodišnjim iskustvom u radu s osobama oštećenog sluha sigurno znati riješiti vaš problem. Zato nam se obratite s povjerenjem i dopustite da svijet zvukova ponovo uđe u vaš život.

Modeli financiranja

Kupnju naših slušnih pomagala možete ostvariti gotovinskim načinom plaćanja koji uključuje najveće popuste. Također, u suradnji s većim bankama u Hrvatskoj, svoja slušna pomagala možete kupiti obročnim plaćanjem/ratama do 36 mjeseci bez kamata koristeći platne kartice.

Želite besplatno isprobati modele aparata?

Odaberite jednu od čak 29 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Ključ.

    Izbornik