Dodaci za Slušne Aparate - Bontech
Čišćenje i održavanje slušnih aparata Bontech

Dodaci za slušna pomagala – male stvari koje život čine lakšim

Današnja slušna pomagala su prava mala čuda tehnike, ali i njima treba pomoć – od baterija i održavanja do dodatne opreme. Specifične slušne situacije kao slušanje TV-a, razgovor telefonom ili razgovor u bučnom automobilu mogu biti izazovne, ali uz prave pomagače i tome se može doskočiti!

Baterije za slušne aparate

Slušno pomagalo, kao i bilo koja druga elektronička naprava, ne može funkcionirati bez izvora energije, a kako se radi o prijenosnom uređaju ono se napaja iz baterije.

Baterije za slušna pomagala su posebna vrsta i ne treba ih miješati sa sličnim baterijama za satove, daljinske upravljače i sl. Razlikujemo jednokratne baterije koje su tipa cink-zrak i punjive Li-ion baterije.

S punjivim baterijama se rješavate potrebe redovitog kupovanja i mijenjanja jednokratnih baterija i posebice je korisno za slabovidne ili osobe koje imaju problem s rukovanjem sitnim predmetima.

Čišćenje i održavanje slušnih aparata

Održavanje slušnog pomagala je ključno za njegovo ispravno funkcioniranje. Kako biste osigurali da uvijek dobijete maksimum od vašeg pomagala i da vas dugotrajno i pouzdano služi, potrebno je da se pridržavate uputa o održavanju aparata.

Čišćenje i isušivanje je nužno kako bi se pomagalu produljio vijek trajanja i kako bi moglo ispravno funkcionirati. To možete obavljati i sami, ali se za čišćenje umetka, zamjenu cjevčica i slične postupke slobodno javite u bilo koju našu poslovnicu.

Dodatna oprema

Moderna slušna pomagala pružaju izvrsne mogućnosti, no postoje specifične situacije i slušne potrebe u kojima nova tehnologija može dodatno olakšati slušanje i komunikaciju.

Moderna tehnologija zaista donosi čuda, a jedno od njih je maleni ConnectClip – multifunkcionalni uređaj s kojim komunikacija na daljinu postaje jednostavna i laka.

U našoj ponudi možete pronaći niz dodatnih proizvoda za lakšu svakodnevicu!

Želite se posavjetovati sa stručnjacima?

Odaberite jednu od čak 27 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Ključ.

    Izbornik