Bontech Školski set

Za naše najmlađe korisnike samo najbolje

Oštećenje sluha kod djece uvelike utječe na kvalitetu njihovog svakodnevnog života kroz slabiji razvoj sluha i govora i otežavajući praćenje koraka s ostalim vršnjacima. Problemi se očituju na razne načine – od smanjene interakcije s obitelji i prijateljima pa sve do poteškoća u praćenju nastave. U Bontechu smo posebno osjetljivi na naše najmlađe korisnike te smo potpuno svjesni njihovih slušnih poteškoća, kreirali Školski set prema njihovim potrebama.

Školski set

Premium slušni aparatići za djecu sadrže napredne tehnološke značajke kako bi djeci omogućila lakše učenje, igru i razvoj. Posebno razvijeni pedijatrijski modeli osiguravaju djetetu pristup važnim zvukovima iz okoline kako bi doživjeli svu magiju djetinjstva.

Bežično su povezivi s pametnim telefonima i televizorima (putem TV adaptera), a putem ConnectClip-a i drugim uređajima za reprodukciju zvuka (npr. računalo). Preko zaslona pametnog telefona možete upravljati postavkama slušnih aparatića poput glasnoće ili promjene programa. Dolaze u različitim bojama pa svako dijete može izabrati svoje slušno pomagalo u omiljenoj boji.

Što sadrži

Školski set sadrži:
– Dva premium slušna aparatića
– ConnectClip
– TV adapter
– SafeLine, vezica protiv gubljenja

Prijatelj za cijeli život

Bontech školski set pomoći će svakom djetetu da izrazi svoj puni razvojni potencijal i uljepšati život djeci i roditeljima. Pedijatrijski slušni aparatići također su dostupni u različitim bojama što će razveseliti njihove male korisnike, a kao posebnu pogodnost ističemo 7 godina jamstva za slušna pomagala kupljena do kraja 2023. godine!

ConnectClip

obavlja funkciju diskretnog mikrofona kojeg učitelj/ica nosi na sebi i pomoću kojeg se prenosi jasan i razumljiv glas izravno u uši djeteta. ConnectClip ima naprednu tehnologiju smanjenja buke čime osigurava najvišu razinu razumljivosti glasa kojeg prenosi u slušne aparatiće, čak i u bučnom okruženju. Osim toga, dijete ga može koristiti za hands-free telefonske razgovore, stereo streaming glazbe s raznih uređaja te pomoću njega podešavati glasnoću slušnih aparatića ili promjenu programa ovisno o okolini.

TV adapter

Jednostavno se spaja na vaš TV i prenosi zvuk izravno u slušne aparatiće. Time se elegantno rješava problem različitog pojačavanja zvuka za ukućane jer je glasnoća u slušnim aparatićima neovisna o glasnoći TV-a.

SafeLine vezica

Umanjuje mogućnost gubljenja slušnih aparatića držeći ih sigurno pričvršćenim za odjeću.
Neka djeca uživaju u druženju i igri, a korištenje slušnih aparatića bude bezbrižno za djecu i roditelje!

Samo u Bontechu

Školski set kreiran je za vas isključivo u Bontechu te je kao takav dostupan samo u našoj ponudi. Stoga, ako želite besplatno i bez obaveze isprobati naš Školski set, javite se na 0800 44 66 ili u jednu od naših najbližih poslovnica.

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Avion.

    Izbornik