Isprobajte Connectivity set - Bontech
Bontech connectivity set

CONNECTIVITY SET

  1. Početna
  2. Connectivity set

Ponovno spojeni

Slušno oštećenje može imati negativan utjecaj na korištenje svakodnevnih uređaja kao što su mobilni telefoni. U tim slučajevima razgovor može biti narušen nerazumijevanjem. Pojačavanje glasnoće nerijetko samo pogoršava problem. Srećom, u BonTechu smo svjesni tih problema te smo samo za Vas smislili rješenja koja omogućuju da se ponovno spojite sa svijetom.

Connectivity set

Connectivity Set je jedinstveni spoj slušnih pomagala, pametnog telefona i mobilne aplikacije. Ta napredna tehnologija omogućuje Vam izravni prijenos telefonskih poziva u slušna pomagala, prijenos svih zvučnih sadržaja na pametnom telefonu (slušanje glazbe, video sadržaja itd.), kontrolu glasnoće slušnih pomagala, prikaz stanja baterije i još mnoštvo pogodnosti koje nudi integrirana aplikacija.

Što sadrži

Connectivity Set sadrži:
– Premium slušna pomagala
– Pametni telefon
– Integriranu mobilnu aplikaciju

Pametni telefon gratis

Pojednostavimo, ako se u Bontechu odlučite za kupnju određenog para slušnih pomagala, uz njih vam besplatno darujemo pametni telefon napredne generacije.

Doživite neograničene mogućnosti

Connectivity set je stvoren za vas koji želite doživjeti neograničene mogućnosti povezivanja. Bilo da ste profesionalni komunikator, vodite dinamičan i aktivan život, ljubitelj ste gadgeta ili jednostavno želite bolje čuti i razumjeti – Connectivity set nudi pregršt mogućnosti za svakoga.

Connectivity set vam nudi mogućnost povezivanja pametnih slušnih aparata i smartphonea te korištenje jednostavne aplikacije. Na taj način sami kontrolirate kako, kada i što želite slušati, a sve pomoću vašeg pametnog telefona.

– Zvučna signalizacija telefonskog poziva
– Izvrsna razumljivost tijekom telefonskih razgovora
– Bežični prijenos zvuka (telefoniranje, slušanje glazbe, video sadržaja, YouTube…)
– Vizualni prikaz stanja baterije slušnih aparata
– Geotagiranje
– Daljinsko podešavanje

Samo u BonTechu

Connectivity Set stvoren je za Vas isključivo u Bontechu te je kao takav dostupan samo u našoj ponudi. Stoga, ako želite besplatno i bez obaveze isprobati naš Connectivity Set, javite se na 0800 44 66 ili u jednu od naših najbližih poslovnica.

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Zvijezda.

    Izbornik