Dijabetički asortiman - Bontech

DIJABETIČKI ASORTIMAN

  1. Početna
  2. Dijabetički asortiman

Kako bismo našim korisnicima pružili najbolju moguću uslugu na jednom mjestu, u svim Bontech poslovnicama možete pronaći i veliki izbor dijabetičkog asortimana. Naše stručno osoblje visoko je educirano i spremno savjetovati svakog klijenta.

Freestyle Libre

FreeStyle Libre flash sustav za praćenje glukoze pacijente oslobađa svakodnevnih uboda potrebnih za mjerenje glukoze u krvi. Svoju razinu glukoze možete jednostavno provjeriti skeniranjem FreeStyle Libre senzora.

Trakice i lancete

Sterilne lancete za vađenje krvi iz prsta prilikom kontrole glukoze napravljene su od finog nehrđajućeg čelika s visokokvalitetnim vrhom igle za bezbolno prikupljanje krvi. Izbor najboljih trakica za mjerenje glukoze u krvi.

Inzulinske igle

Posebno lasersko oblikovanje inzulinskih igala garantira gotovo neprimjetan ubod i optimalan protok inzulina. Kompatibilne su sa svim standardnim inzulinskim injekcijama, a dostupne u svim najčešćim veličinama za djecu i odrasle.

Izotermalne torbice

Služe za nošenje svih potrebnih dijabetičkih i medicinskih predmeta. Torbice su u potpunosti obložene izotermalnim materijalom. Prednji džep za skladištenje dijagnostičke opreme, a stražnji za skladištenje hladnog gela i inzulinskih aplikatora.

Bluetooth čitači

Bubble i Miaomiao 2 bluetooth čitači za upotrebu s FreeStyle Libre® senzorima dizajnirani za maksimalnu udobnost korištenja, omogućuju čitanje podataka o razini glukoze svakih 5 minuta sa senzora i slanje tih podataka na mobilni telefon.

Trake za senzore

Dvostrani ljepljivi zavoji za osiguranje svih dostupnih senzora tijekom većih aktivnosti, posebno kod djece. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, lagani su i ugodni za upotrebu, a što je najvažnije – ne remete cirkulaciju krvi i ne osjećaju se na tijelu.

Ukrasne naljepnice

Veliki izbor ukrasnih naljepnica za vaš Freestyle Libre čitač i zaštitnih flastera za senzore. Izdržljivi i otporni, flasteri su vodonepropusni, kreirani od 97% pamuka i 3% najlona te koriste hipoalergensko ljepilo, a dolaze u više boja i uzoraka.

Trebate savjet stručnjaka?

Odaberite jednu od čak 27 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Kamion.

    Izbornik