Bontech slusni aparat uz mobitel

DALJINSKO PODEŠAVANJE SLUŠNIH APARATA

  1. Početna
  2. Slušni aparati
  3. Daljinsko podešavanje

S vremena na vrijeme slušna pomagala trebaju podešavanje ili promjenu postavki. Zbog toga je potrebno dogovoriti termin kako bi naši otoakustičari obavili kontrolu.

Međutim, ponekad dolazak u jednu od naših poslovnica može predstavljati problem. Stoga, kako bi vam omogućili maksimalnu uslugu, u Bontechu možete obaviti podešavanje slušnih pomagala na daljinu.

Iz udobnosti vašeg doma

Osjetili ste potrebu za pojačanjem slušnog pomagala? Želite da vam slušno pomagalo bolje služi u posebnim akustičkim uvjetima (npr. na sastancima ili u kazalištu)? Ne brinite, nove tehnologije povezivosti omogućile su slušno podešavanje iz udobnosti vašeg doma. Sjednite u fotelju, dogovorite svoj virtualni sastanak i prepustite se stručnosti naših otoakustičara.

Ušteda vremena

Moguće je da ne stanujete u blizini naših poslovnica ili vam se dolazak u našu poslovnicu u određenom trenutku ne poklapa s planovima. Usluga podešavanja slušnih pomagala na daljinu sigurno će vam uštediti vrijeme i omogućiti da taj dan obavite sve što ste isplanirali.

Postupak daljinskog podešavanja

Usluga podešavanja slušnih pomagala na daljinu zove se RemoteCare i obavlja se putem mobilne aplikacije na pametnom telefonu. Sve upute opisane su u videu.

Ukoliko vam je potrebno detaljno pojašnjenje, naši otoakustičari rado će vam pomoći.

**Postupak se razlikuje na iOS i Android sustavima

Podržani modeli i uvjeti

Podešavanje slušnih pomagala na daljinu moguće je samo s modelima koji u sebi sadrže 2.4G tehnologiju. Također, RemoteCare je isključivo dostupan punoljetnim osobama.

Ako niste sigurni ima li vaše pomagalo navedenu tehnologiju, obratite se na broj 0800 44 66 ili izravno u poslovnicu gdje vam je isporučeno slušno pomagalo.

Trebate dodatne informacije ili pomoć?

Odaberite jednu od čak 27 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Kuća.

    Izbornik