PEDIJATRIJSKA POMAGALA

  1. Početna
  2. Pedijatrijska pomagala

U Bontechu samo najbolje za vaše dijete

Roditeljima djece oštećenog sluha izuzetno je važno da njihovo dijete dobije odgovarajuće slušno pomagalo. Pod tim se podrazumijeva pomagalo koje omogućuje bolje razumijevanje, zaštitu od bučnih uvjeta u vrtiću ili školi te pomagalo koje je zbog svoje konstrukcije izdržljivo, otporno na udarce te nudi dodatne opcije zaštite i sigurnosti.

U Bontechu nudimo slušna pomagala koja će vašem djetetu omogućiti upravo ono što mu treba – bolji sluh.

Rad s djecom

Odabir pravog slušnog pomagala za vaše dijete nije jednostavan proces. Potrebe koje imaju djeca oštećenog sluha razlikuju se od onih koje imaju odrasle osobe.

Zato godinama ulažemo u stručnost i znanje naših otoakustičara kako bi bili osposobljeni za rad s djecom i na adekvatan način prilagodili slušno pomagalo za vaše dijete. Niti jedan roditelj ne treba biti u strahu jer uz našu pomoć sigurno ćete pronaći odgovarajuće rješenje.

Uključenost roditelja u proces

Nećemo lagati, treba nam vaša pomoć. Kako bi vaše dijete iskoristilo najbolje mogućnosti slušnih pomagala, ključno je u taj proces uvrstiti vas – roditelje. Slušna pomagala zahtijevaju brigu, održavanje i prilagodbu. Upravo je u tim segmentima potrebna roditeljska odgovornost.

Važno je pravovremeno prepoznati okolnosti koje signaliziraju potrebu za odlaskom kod naših otoakustičara koji će Vam pružiti stručnost i podršku.

Samo zajednički vašem djetetu možemo priuštiti najbolje moguće iskustvo nošenja slušnih pomagala.

Vrste i boje

Osim što su korisna, slušna pomagala za djecu mogu biti i zabavna jer dolaze u paleti raznolikih boja. Tako svako dijete može izabrati svoje slušno pomagalo u omiljenoj boji.

Slušni aparati za djecu - roza
Slušni aparati za djecu - boja
Slušni aparati za djecu - smeđa

Važno je napomenuti da su pedijatrijska slušna pomagala izrađena samo u zaušnim varijantama te se zbog toga postavljaju iza uha. Za djecu u školskoj dobi smo osmislili “Školski set”, komplet koji omogućava još lakše praćenje nastave, opuštene slobodne trenutke i manje brige za roditelje!

Moderna tehnologija

Pedijatrijska slušna pomagala sadrže napredne tehnološke značajke kako bi djeci omogućila lakše učenje, igru i razvijanje. Neke od tih tehnologija su:

– Tehnologija otvorenog zvuka (tehnologija 360°) – poboljšava razumijevanje govora i smanjuje buku u glasnim uvjetima.

– Bežična povezivost – omogućuje komunikaciju između slušnih pomagala te spajanje s pametnim telefonima ili dodatnim uređajima putem bluetooth veze kako bi se kontrolirala jačina zvuka ili izravno prenosio zvuk u slušna pomagala, čime se znatno olakšava razumijevanje govora. Također, pedijatrijska slušna pomagala podržavaju moderne Edu Mic/Connect Clip uređaje koji zamjenjuju zastarjele FM sustave te svladavanjem negativnih zvučnih efekta služe kao pomoć u nastavi.

– Punjiva slušna pomagala – pomagala za vaše dijete mogu biti punjiva čime se oslobađate potrebe za zamjenom baterija.

Krenite odmah!

Odaberite jednu od čak 27 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Ključ.

    Izbornik