Bontech slušni aparati za televizore

Ponovno spojeni

Osobe sa slušnim oštećenjem često znaju imati problema s praćenjem televizijskog programa. Tako se gledanje omiljenih filmova, serija ili informativnih emisija može pretvoriti u vrlo neugodno iskustvo. Zbog toga smo samo za Vas u BonTechu smislili rješenje koje će Vam pružiti kristalno jasan zvuk s TV-a.

TV set

Connectivity Kao i naš Connectivity Set, TV Set koristi istu bežićnu tehnologiju, ali je usmjeren prema televizijskom sadržaju. U tom se setu nalaze Smart LED TV, TV adapter i slušna pomagala. Ovaj spoj nudi direktan prijenos kristalno jasnog zvuka s TV-a u slušna pomagala, što je omogućeno optimalno prilagođenim zvukom prema stanju sluha korisnika.

Takva postavka u konačnici rezultira jasnim razumijevanjem govora i lakim praćenjem televizijskog programa. Dodajmo da je i velika prednost TV Seta što ostali ukućani mogu podesiti glasnoću televizije za sebe.

Što sadrži

TV Set sadrži:
– Napredna slušna pomagala
– Smart LED TV
– TV adapter

Smart LED TV i adapter gratis

Pojednostavimo, ako se u BonTechu odlučite za kupnju određenog para slušnih pomagala, uz njih Vam besplatno darujemo novi Smart LED TV i TV adapter.

Jedinstven slušni TV set

Osim što pametnim slušnim aparatima možete čuti i razumijeti vaše bližnje i okolinu, odsad ćete neometano uživati i u bežičnom prijenosu zvuka s vašeg novog TV-a direktno u vaše uši.Bontech TV set elegantno rješava problem različitog pojačavanja TV zvuka za ukućane jer sada osoba koja slabije čuje – sluša TV na način koji joj odgovara, ne ometajući druge ukućane!

Zašto odabrati TV set ?

-pametni slušni aparati održavaju vaš sluh aktivnim i u formi
-TV set rješava problem različitog pojačavanja zvuka za ukućane (npr. dvoje supružnika), jer sada oboje mogu neovisno namjestiti jačinu zvuka po želji rješenje problema razumijevanja TV programa
-kristalno jasna slika ali i zvuk s TV-a

Samo u BonTechu

TV Set stvoren je za Vas isključivo u Bontechu te je kao takav dostupan samo u našoj ponudi. Stoga, ako želite besplatno i bez obaveze isprobati naš TV Set, javite se na 0800 44 66 ili u jednu od naših najbližih poslovnica.

Bontech lokacije poslovnica 2

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Zvijezda.

    Izbornik