Bontech slušni aparati za televizore

Ponovno spojeni

Televizija je dio naše svakodnevice. Pomoću nje dobivamo nove informacije, učimo i zabavljamo se. Osobe sa slušnim oštećenjem nažalost znaju imati problema s praćenjem televizijskog programa. Tako se gledanje omiljenih filmova, serija ili informativnih emisija može pretvoriti u neugodno iskustvo. Zbog toga smo samo za vas u Bontechu smislili rješenje koje će vam pružiti kristalno jasan zvuk s TV-a.

TV set

Kao i naš Connectivity set, TV set koristi istu bežičnu tehnologiju, ali je usmjeren prema televizijskom sadržaju. U tom se setu nalaze Smart LED TV, TV adapter i napredna slušna pomagala. Ovaj spoj nudi direktan prijenos kristalno jasnog zvuka s TV-a u slušna pomagala, što je omogućeno optimalno prilagođenim zvukom prema stanju sluha korisnika.

Takva postavka u konačnici rezultira jasnim razumijevanjem govora i lakim praćenjem televizijskog programa. Dodajmo da je i velika prednost TV seta što ostali ukućani mogu podesiti glasnoću televizora prema svojim potrebama.

Što sadrži

TV set sadrži:
– Premium slušna pomagala
– Smart LED TV
– TV adapter

Smart LED TV i adapter gratis

Pojednostavimo, ako se u Bontechu odlučite za kupnju određenog para slušnih pomagala, uz njih vam besplatno darujemo novi Smart LED TV i TV adapter. Takva kombinacija omogućuje vam da neometano pratite TV program.

Jedinstven slušni TV set

Osim što pametnim slušnim aparatima možete čuti i razumjeti vaše bližnje i okolinu, odsad ćete neometano uživati i u bežičnom prijenosu zvuka s vašeg novog TV-a direktno u vaše uši. Bontech TV set elegantno rješava problem različitog pojačavanja televizijskog zvuka za ukućane jer sada osoba koja slabije čuje sluša TV na način koji joj odgovara, ne ometajući druge ukućane!

Zašto odabrati TV set ?

-Pametni slušni aparati održavaju vaš sluh aktivnim i u formi
– TV set rješava problem različitog pojačavanja zvuka za ukućane (npr. dvoje supružnika) jer sada oboje mogu neovisno namjestiti jačinu zvuka po želji
– Rješenje problema razumijevanja TV programa
– Kristalno jasna slika, ali i zvuk s TV-a

Samo u Bontechu

TV set stvoren je za vas isključivo u Bontechu te je kao takav dostupan samo u našoj ponudi. Stoga, ako želite besplatno i bez obaveze isprobati naš TV set, javite se na 0800 44 66 ili u jednu od naših najbližih poslovnica.

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Drvo.

    Izbornik