bontech 3d print

25 GODINA INOVACIJE

  1. Početna
  2. 25 godina inovacije

Bontech je već godinama najveći distributer slušnih aparata u Hrvatskoj, a odnedavno smo preuzeli nacionalni primat u distribuciji digitalnih dijabetičkih pomagala.

Svoje poslovnice otvorili smo u čak 24 najveća grada, a uz to imamo i vlastitu web trgovinu. Pored toga, oduvijek smo tvrtka koja vjeruje u tehnologiju kao sredstvo poboljšanja života naših korisnika pomoću naprednih medicinskih proizvoda.

Aktivno razvijamo tehnologiju slušanja

Kao dugogodišnji slušni stručnjaci, svoj put smo započeli još u vremenu analognih pomagala koja su početkom stoljeća zamijenjena naprednijim digitalnim slušnim aparatima.

U posljednjih nekoliko godina slušni aparati podržavaju spajanje na različite elektroničke uređaje poput pametnog telefona i TV-a putem Bluetooth tehnologije.

Bontech je prvi u svijetu 2016. godine ponudio svojim korisnicima Connectivity set kao komplet koji čine dva vrhunska slušna aparata i pametni telefon.

Naši otoakustičari pripremaju i prilagođavaju ovaj napredni slušni set potrebama svakog pojedinačnog korisnika.

Od 2020. godine u ponudi imamo i jednako napredni TV set, što nas čini jednom od najinovativnijih slušnih tvrtki na svijetu!

Brinemo o Vama u udobnosti Vašeg doma

Osjetili ste potrebu za pojačanjem slušnog pomagala? Želite da Vam slušno pomagalo bolje služi u posebnim akustičkim uvjetima (npr. na sastancima ili u kazalištu). Ne brinite, nove tehnologije povezivosti omogućile su slušno podešavanje iz udobnosti Vašeg doma. Sjednite u fotelju, dogovorite svoj virtualni sastanak i prepustite se stručnosti naših otoakustičara.

3D tehnologija u proizvodnji slušnih aparata

Još od 2008. godine među prvima u svijetu smo zamijenili tradicionalni proces proizvodnje naprednom 3D tehnologijom. U CAD- CAM pogonu u Splitu čak pet 3D printera rade brzo i precizno izrađujući tako slušne umetke i školjke potpuno prilagođene otisku uha svakog pojedinog klijenta.

Sve naše poslovnice raspolažu novim 3D skenerima koji osiguravaju prijenos otiska vašeg uha u digitalni format. Specijalisti iz Bontecha nadograđuju svaki slušni aparat do savršenstva koristeći najbolja programska rješenja koja trenutno postoje na svijetu.

Sve naše poslovnice raspolažu novim 3D skenerima koji osiguravaju prijenos otiska vašeg uha u digitalni format. Specijalisti iz Bontecha nadograđuju svaki slušni aparat do savršenstva koristeći najbolja programska rješenja koja trenutno postoje na svijetu.

FSL LIBRE- nadzor dijabetesa bez uboda

Abbott Laboratories kao proizvođači i Bontech kao jedini distributer 2018. su uveli FreeStyle Libre sustav u Hrvatsku i tako omogućili korisnicima pristup ovom svjetski priznatom proizvodu. FreeStyle Libre flash sustav za praćenje glukoze pacijente oslobađa svakodnevnih, redovitih uboda potrebnih za mjerenje glukoze u krvi.

Interna akademija za otoakustičare

Naš stručni tim kojem je na čelu glavni otoakustičar i voditelj Bontech akademije Darko Vidović organizira iscrpne interne edukacije novim zaposlenicima u kojima su podjednako zastupljeni priznata svjetska i specijalizirana vlastita literatura kao i rad u praksi pod nadzorom iskusnih otoakustičara.

Svi zaposlenici dužni su položiti stručni ispit pri internoj akademiji nakon kojeg ostvaruju status Samostalnog otoakustičara.

Specijalizirani stručnjaci iz Bontecha kontinuirano prate nove tehnologije i spoznaje koje potom prenose ostalim otoakustičarima s ciljem unaprjeđenja naših proizvoda i usluga.

Certifikati

Bontech Research Co d.o.o. nositelj je certifikata ISO 9001 i 13485.

Sve svoje uspjehe postigli smo zahvaljujući klijentima koji su uz nas već dvadeset i pet godina! Kao prijatelj za cijeli život nastavljamo i dalje s ponudom naprednih rješenja s područja slušanja i dijabetesa.

Izbornik