bontech 3d print

25 GODINA INOVACIJE

  1. Početna
  2. 25 godina inovacije

Bontech je već godinama najveći distributer slušnih aparata u Hrvatskoj, a odnedavno smo preuzeli nacionalni primat u distribuciji digitalnih dijabetičkih pomagala.

Svoje poslovnice otvorili smo u čak 24 najveća grada, a uz to imamo i vlastitu web trgovinu. Pored toga, oduvijek smo tvrtka koja vjeruje u tehnologiju kao sredstvo poboljšanja života naših korisnika pomoću naprednih medicinskih proizvoda.

Aktivno razvijamo tehnologiju slušanja

Kao dugogodišnji slušni stručnjaci, svoj put smo započeli još u vremenu analognih slušnih pomagala koja su početkom stoljeća zamijenjena naprednijim digitalnim slušnim aparatima.

U posljednjih nekoliko godina slušni aparati podržavaju spajanje na moderne uređaje poput pametnog telefona i TV-a putem bluetooth tehnologije.

Bontech je prvi u svijetu 2016. godine ponudio svojim korisnicima Connectivity set kao komplet koji čine dva vrhunska slušna aparata i pametni telefon.

Naši otoakustičari pripremaju i prilagođavaju ovaj napredni slušni set potrebama svakog korisnika.

Od 2020. godine u ponudi imamo i jednako napredni TV set, što nas čini jednom od najinovativnijih slušnih tvrtki na svijetu!

Brinemo o vama u udobnosti vašeg doma

Osjetili ste potrebu za pojačanjem slušnog pomagala? Želite da vam slušno pomagalo bolje služi u posebnim akustičkim uvjetima (npr. na sastancima ili u kazalištu)? Ne brinite, nove tehnologije povezivosti omogućile su slušno podešavanje iz udobnosti vašeg doma. Sjednite u fotelju, dogovorite svoj virtualni sastanak i prepustite se stručnosti naših otoakustičara.

3D tehnologija u proizvodnji slušnih aparata

Još od 2008. godine među prvima u svijetu smo zamijenili tradicionalni proces proizvodnje naprednom 3D tehnologijom. U CAD-CAM pogonu u Splitu čak pet 3D printera rade brzo i precizno izrađujući tako slušne umetke i školjke potpuno prilagođene otisku uha svakog klijenta.

Sve naše poslovnice raspolažu novim 3D skenerima koji osiguravaju prijenos otiska vašeg uha u digitalni format. Specijalisti iz Bontecha nadograđuju svaki slušni aparat do savršenstva koristeći najbolja programska rješenja koja trenutno postoje na svijetu.

FSL LIBRE- nadzor dijabetesa bez uboda

Abbott Laboratories kao proizvođači i Bontech kao jedini distributer 2018. su uveli FreeStyle Libre sustav u Hrvatsku i tako omogućili korisnicima pristup ovom svjetski priznatom proizvodu. FreeStyle Libre flash sustav za praćenje glukoze pacijente oslobađa svakodnevnih, redovitih uboda potrebnih za mjerenje glukoze u krvi.

Interna akademija za otoakustičare

Naš stručni tim, kojem je na čelu glavni otoakustičar i voditelj Bontech akademije Darko Vidović, organizira interne edukacije svim novim zaposlenicima. U tom je procesu podjednako zastupljena priznata svjetska i specijalizirana vlastita literatura, kao i rad u praksi pod nadzorom iskusnih otoakustičara.

Svi zaposlenici dužni su položiti stručni ispit pri internoj akademiji nakon kojeg ostvaruju status “samostalnog otoakustičara”.

Specijalizirani stručnjaci iz Bontecha kontinuirano prate nove tehnologije i spoznaje koje potom prenose ostalim otoakustičarima s ciljem unaprjeđenja naših proizvoda i usluga.

Certifikati

Bontech Research Co d.o.o. nositelj je certifikata ISO 9001 i 13485.

Sve svoje uspjehe postigli smo zahvaljujući klijentima koji su uz nas već 25 godina! Kao prijatelj za cijeli život nastavljamo i dalje s ponudom naprednih rješenja s područja slušanja i dijabetesa.

Izbornik