Styletto 7AX

Styletto AX je punjivi slušni aparat koji zvuči i izgleda nevjerojatno dobro. Nagrađivan SLIM-RIC
dizajn najmanji je ikada za još diskretnije pristajanje.

Augmented Xperience koju koristi Styletto AX, naša vlastita tehnologija Augmented Focus™ odvaja govor od okolnih zvukova, procesira ih odvojeno i ponovno kombinira za isporuku govora izvanredne jasnoće izvrsno uklopljenim u zvučnu kulisu.

Uz bežične tehnologije i Bluetooth® povezivost moguć je izravni prijenos zvuka (eng. Streaming) sa iPhone®/iPad® i ASHA kompatibilnih Android uređaja te TV adaptera. Styletto AX su pomagala s punjivom baterijom izvedena u posebno tankoj mini zaušnoj izvedbi s zvučnikom u uhu (slimRIC). Styletto AX su prikladni za korisnike s blagim i srednjim do težim gubitkom sluha.

Napomena: Ovdje navedeni opisi predstavljaju opće informacije radi uvida u mogućnosti pojedinih pomagala, a više informacija i stručnu preporuku možete dobiti kod naših otoakustičara. Nisu svi modeli prikladni za sve stupnjeve oštećenja sluha i nisu sve značajke dostupne u svim varijantama ili kod monoauralnog korištenja. Izgled, veličina i boja uređaja mogu odstupati od fotografija na ovoj stranici.

Ostali modeli pomagala sa zvučnikom u uhu

Oticon Intent

Oticon Intent je zasnovan na novoj Sirius tehnološkoj platformi i pruža korisnicima izuzetno iskustvo slušanja. Sirius platforma koristi napredne algoritme za obradu zvuka, omogućavajući jasniji i prirodniji zvuk u svim slušnim situacijama.

Signia Charge&Go

Pure Charge&Go AX nudi iskustvo slušanja bez presedana koje nadilazi dosadašnja rješenja za prirodni zvuk. Ovo nazivamo proširenim sluhom koji nastoji pružiti izvanrednu jasnoću govora s izvrsno uklopljenom zvučnom kulisom u svakoj situaciji.

Oticon Zircon miniRITE

Oticon Zircon je slušno pomagalo izgrađeno na inovativnoj PolarisTM platformi, donoseći iskustvo „otvorenog zvuka“ u niže kategorije slušnih pomagala. OpenSound Navigator daje pristup govoru u 360° čak i u bučnim situacijama.

Želite isprobati zaušna slušna pomagala?

Odaberite jednu od čak 27 poslovnica te ispunite Vaše kontakt podatke ili nas nazovite na besplatan broj 0800 44 66

    Kako bi se zaštitili od spama molimo označite sljedeću ikonicu: Šalica.

    Izbornik