Besplatni info telefon 0800 44 66

Meni
Close

Najbolji božićni poklon? Connectivity Set!

22. prosinca 2017.

Stigli su nam dani darivanja. Iako smisao Božića nije u skupim poklonima, znamo koliko je lijepo iznenaditi svoje najdraže neočekivanim darom. To je i jedan od razloga zašto smo za vas, i ove zime, pripremili posebne pogodnosti koje možete potražiti na linku: Božićna čarolija. Izdvojili smo za vas, po nama najbolji među svim darovima, revolucionarni Connectivity Set.

Connectivity set, u paketu donosi par vrhunskih slušnih aparata, besplatni smartphone uređaj, i prateću aplikaciju koja omogućuje korisniku samostalno podešavanje glasnoće. Zahvaljujući ovom revolucionarnom slušnom aparatu, moći ćete bezbrižno uživati u omiljenoj glazbi, najnovijim blockbusterima, kazališnim predstavama, ali i u najobičnijim telefonskim razgovorima i ugodnim čavrljanjem sa svojim najdražima. Specifičan je po tome što iako sitan, neprimjetan, nevidljiv i nenametljiv pruža najbolju jasnoću zvuka i najsuvremeniji način rada. Zbog jednostavnosti korištenja, Connectivity Set nije namijenjen, što bi se moglo pretpostaviti, samo mlađoj populaciji već i starijim osobama. Poseban je upravo zbog toga što, po prvi puta, za potpunu kontrolu slušanja i bezbrižnu komunikaciju nije potreban posredni uređaj.

Zašto je Connectivity Set savršen poklon?

Odgovor je vrlo jednostavan. Connectivity Set je najmodernije rješenje za slušna oštećenja, kako ona manja, tako i ona veća.

Primijetili ste da često pojačavate televiziju jer ne razumijete u potpunosti što voditelj večernjeg dnevnika govori? Jednom ste, ili više puta, poželjeli da vaši sugovornici glasnije govore? Ne volite i izbjegavate telefonske pozive? To su prvi simptomi gubitka sluha.

Ukoliko ste do nedavno gledali slušne aparate kao obična dosadna i bezlična pomagala, Connectivity će vas uvjeriti u suprotno.

Požurite u vama najbližu poslovnicu, i poklonite sebi ili vama bliskoj osobi najbolji božićni dar.

Sluh možete pregledati u svakoj od 30 poslovnica Bontecha.

Rezervirajte besplatni pregled sluha