Besplatni info telefon 0800 44 66

Meni
Close

BONTECH-OVA ZIMSKA ČAROLIJA

7. prosinca 2017.

Najdraži naši,

bliži nam se najveselije i najljepše doba godine – Božić. Vrijeme darivanja ne zaobilazi ni Bontech-ove poslovnice, a to znači da smo za sve vas pripremili mnoga iznenađenja. Razdoblje od 6.12. do 31.12. obilježiti će radost, veselje i mnoštvo darova.

Želimo da uživate u Božićnoj čaroliji u potpunosti, a to podrazumijeva i nesmetano uživanje u svim predivnim
božićnim pjesmama i atmosferi. Već dugi niz godina tvrtka Bontech vodi računa o vašem sluhu, a samim time i o nesmetanoj komunikaciji sa vašim najdražima.

Kako bismo na prikladan način zatvorili vrata ove 2017.godine, te razotkrili bezbroj mogućnosti koje nam Nova 2018. godina može pružiti, ovaj vam mjesec nudimo niz pogodnosti.

Čvrsto se držite, jer naše akcije ovaj mjesec obaraju s nogu:
– POPUST DO 50% ZA KUPNJU DRUGOG SLUŠNOG POMAGALA
– POPUST OD 10% NA CJELOKUPNI ASORTIMAN
– DODATNI POPUST NA GOTOVINU OD 10%
– BESPLATNO SNIMANJE SLUHA
– BESPLATNO PODEŠAVANJE SLUŠNIH POMAGALA
– BESPLATAN BRZI SERVIS I ČIŠĆENJE SLUŠNIH POMAGALA

Također, uz sve navedene akcije, za svakoga smo pripremili i prigodan poklon iznenađenja. No, kako biste saznali o čemu je riječ, morati ćete posjetiti vama najbližu Bontech-ovu poslovnicu i podružiti se sa našim ljubaznim otoakustičarima.
Vaše je povjerenje ono što nas pokreće i za što tijekom godine marljivo radimo. Svaki je vaš poklonjeni osmijeh dovoljan znak zahvalnosti i dokaz da ono što radimo, radimo iz ljubavi prema svima vama. I zato što Bontech želi zauvijek biti i ostati vaš ”Prijatelj za cijeli život”.

Sluh možete pregledati u svakoj od 30 poslovnica Bontecha.

Rezervirajte besplatni pregled sluha