Besplatni info telefon 0800 44 66

Meni
Close

Zašto odabrati Bontech?

11. prosinca 2017.

Inovativna tehnologija i iskusni stručnjaci su vam na raspolaganju od prvog kontakta s Bontech -om i omogućuju konstantu kvalitetu za vaš sluh!

Bontech je vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i sredstava za zaštitu sluha. Svoj dugogodišnji uspjeh zahvaljujemo našim brojnim korisnicima, koji su prepoznali kvalitetu usluge i proizvoda koje nudimo. Zadovoljstvo naših korisnika i svih onih koji će to postati je naš prioritet, stoga smo dostupni za svako pitanje, savjet, preporuku u 30 poslovnica diljem lijepe naše.

Zahvaljujući našim stručnjacima i uz pomoć najmodernije svjetske tehnologije omogućujemo ljudima oštećenog sluha najbolja rješenja iz svijeta slušnih pomagala. Kako bi ostali u koraku s vremenom naši otoakustičari odlaze na stalne edukacije i jedni su od najpriznatijih u zemlji. Rado će s vama porazgovarati i odgovoriti na sva pitanja vezana za vaš sluh, te preporučiti rješenje koje će vam pomoći.

Naši korisnici ne dobivaju samo slušna pomagala, već i „prijatelja za cijeli život”. Kada uđete u jednu od naših poslovnica dočekat će vas ljubazni zaposlenici i pomoći da se suočite s vašim strahovima i ne bježite od njih. U svakoj poslovnici pružit ćemo vam besplatno testiranje, koje je potpuno bezbolno i pomaže u detektiranju oštećenja ili gubitka sluha. Besplatno testiranje sluha je bitno i u prevenciji kako bi na vrijeme spriječili daljnja oštećenja te ga preporučujemo svima, a ne samo osobama koje su već osjetile posljedice oštećenja sluha.

Nakon izbora najboljeg slušnog pomagala za vas, naša zajednička avantura tek počinje. Kao pravi prijatelj volimo održati kontakt s vama i povremeno vas nazvati te provjeriti kako se snalazite s odabranim pomagalom. Brinemo o vašem sluhu i rado ćemo vas pozvati na ponovno besplatno testiranje kako bi provjerili napredak vašeg sluha i tako potvrdili da je odabrano rješenje najbolje za vas. Za vaša slušna pomagala osiguravamo i besplatni servis kako bi održali konstantu kvalitetu sluha.

Osim naših zaposlenika članovi naše obitelji su i naši korisnici. Svjesni da se naši korisnici svakodnevno susreću s predrasudama, zajedno pokušavamo promijeniti takav stav okoline u kojoj živimo. Naime, osobe s oštećenjem ili gubitkom sluha su se donedavno susretale s velikim predrasudama zbog čega su odbijale priznati sebi da imaju poteškoća a kamoli potražiti rješenja. Zato je naš glavni cilj promijeniti takav stav i pomoći ljudima da kao i mi, prihvate slušna pomagala i probleme sa sluhom.

Kako bi ostvarili svoj cilj pronalazimo najsuvremenija i estetski prihvatljiva rješenja koja postaju više od slušnih pomagala i u današnjem svijetu “modni gadgeti” koji vam uz brojne opcije olakšavaju svakodnevicu i pružaju jasan zvuk za komunikaciju.

Uz spoj moderne tehnologije, vrhunske estetske i odlične funkcionalnosti našim korisnicima su na raspolaganju najsuvremenija rješenja, stoga, ako ste primijetili da vama draga osoba ili poznanik ima poteškoća sa sluhom, uputite ga na besplatno testiranje u Bontech!

Sluh možete pregledati u svakoj od 30 poslovnica Bontecha.

Rezervirajte besplatni pregled sluha