Besplatni info telefon 0800 44 66

Meni
Close

Slušalice za komunikaciju

U mnogim profesijama obavljanje svakodnevnih poslova nemoguće je bez adekvatnih slušalica za komunikaciju. Doznajte kome su takve slušalice potrebne te po čemu su posebne Bontechove slušalice.

U mnogim zanimanjima, zbog simultanoga odrađivanja više vrsta poslova, za kvalitetno obavljanje posla potrebne su neopterećene ruke. Primjerice, za kvalitetnu komunikaciju između nogometnih sudaca Bontech izrađuje, za svakog suca ponaosob, anatomski oblikovan umetak za uho koji im omogućuje neometano kretanje i primjerenu povezanost s ostalim sucima. Taj Bontechov specijalizirani sustav može se prilagoditi i za druge sportove, uvažavajući pritom njihove specifičnosti i potrebe.

U različitim pozivnim centrima, među prodajnim referentima te u korisničkim službama ključan faktor je postizanje brze usluge. Za osiguranje efikasne podrške u radu Bontech nudi posebno prilagođene slušalice za komunikaciju te pripadajuće mikrofone s izvrsnom kvalitetom zvuka.

Na radnome mjestu pilota, zaposlenika u IT industriji, ronioca, zaštitara ili pak građevinskog radnika također je važna bežična komunikacija. Kako bi se osigurao komforan rad te oslobodile ruke za obavljanje drugih poslova, Bontechove slušalice omogućuju autonomnu, dvosmjernu i kriptiranu bežičnu komunikaciju te zbog specifičnih anatomskih umetaka izoliraju vanjske zvuke osiguravajući tako izvrstan zvuk u različitim uvjetima korištenja.

Sve Bontechove slušalice mogu se personalizirati, ovisno o potrebama i ključnim funkcijama te o struci i načinima korištenja.

Posebnosti Bontechovih slušalica

Profesionalno ili privatno, sve se češće nalazimo u situacijama kada nam je potrebna bežična, tzv. “hands-free” komunikacija. Bontechove slušalice za komunikaciju nude rješenje upravo za te prigode i situacije: sigurnu i kvalitetnu komunikaciju bez opterećivanja ruku te nesmetan rad. Osiguravaju kontinuiranu izvrsnu kvalitetu zvuka uz neometano razumijevanje govora.

Sustav Bontechovih slušalica za komunikaciju nudi autonomnu, stalnu dvosmjernu te kriptiranu bežičnu komunikaciju u radijusu do 800 metara. Slušalice se sastoje od posebnih anatomski oblikovanih umetaka koji prianjaju u uho te osiguravaju izvrstan zvuk u različitim uvjetima korištenja. Dodatna mogućnost koju Bontech nudi je izrada slušalica prema potrebama kupca, dakle prilagođenih isključivo specifičnome korisniku – bilo prema osobnim ili pak poslovnim preferencijama i potrebama.

Osim osiguravanja visoke kvalitete zvuka i vrhunskih mikrofona za komunikaciju, Bontechove slušalice odlikuje i nenametljiv dizajn, jednostavna instalacija te lako rukovanje.

Odaberite uslugu

Sluh možete pregledati u svakoj od 30 poslovnica Bontecha.

Rezervirajte besplatni pregled sluha