Besplatni info telefon 0800 44 66

Meni
Close

Nova godina, nove odluke, bolji sluh

8. siječnja 2018.

Početak nove godine obično je vrijeme za bitne planove, ciljeve i nove odluke.
Najčešće novogodišnje odluke su: prestati pušiti, promijeniti prehranu, baviti se nekom fizičkom aktivnošću. Također, to je vrijeme kada preispitujemo što smo do sada postigli a što nas još čeka, koliko smo brinuli o svome zdravlju a koji dio zdravlja smo najviše zanemarili.

Upravo je ovo idealno vrijeme da se zapitate koliko pažnje posvećujte i zdravlju svoga sluha. Možda ste primijetili da imate poteškoće pri slušanju i razumijevanju sugovornika, pri vođenju telefonskog razgovora ali nikada niste obraćali pozornost tome. Kako bi izbjegli spomenute situacije preporučujemo da ove godine poslušate simptome koje vam šalje vaše tijelo i više pažnje posvetite zdravlju sluha. Budući da je zdrave odluke lako donijeti ali ih se ponekada teško pridržavati, pripremili smo za vas Bontech -ovu „Novogodišnju listu odluka“. Lista odluka će vas podsjećati na važnost sluha i time pomoći u održavanju jasnog zvuka i još boljeg razumijevanja.

Nove odluke za bolji sluh:

Odlučite se na testiranje sluha

Pravovremeno otkrivanje oštećenja ili gubitka sluha ključno je za uspješnu slušnu rehabilitaciju. Mi u Bontechu brinemo za vaš sluh i omogućujemo potpuno besplatno testiranje, koje je bitno i u prevenciji, a ne samo osobama koje su već osjetile posljedice gubitka sluha. Posjetite nas u jednoj od naših 30 poslovnica, naši otoakustičari će vas rado saslušati i preporučiti najbolje riješenje za bolji sluh.

Ako je došlo do oštećenja, odaberite najbolje slušno pomagala za vas

Pri odabiru slušnog pomagala, ne morate brinuti. Bontechovi stručni otoakustičari pomoći će vam u izboru najboljeg slušnog pomagala. Pri tome se vodimo isključivo prema vašim individualnim potrebama i mogućnostima. Uz pomoć najsuvremenije tehnologije izrađujemo pomagalo prema otisku vašeg uha i prilagođavamo ga vašem sluhu.

Odlučite se na nošenje slušnog pomagala

Istraživanja su pokazala da adekvatna slušna pomagala podižu kvalitetu života u čak devedeset posto ljudi koji ih koriste. Nakon odabira najboljeg slušnog pomagala, možete ga nositi bez ikakvih neugodnosti. Naime, slušno pomagalo je izrađeno s najnovijim tehnološkim postignućima i estetski gotovo neprimjetno. Sada možete kročiti u korak sa svim životnim izazovima uz jasan zvuk bez nedostataka.

Odlučite se na redovne kontrole sluha

Kako bi osigurali najbolju kvalitetu sluha za vas, preporučujemo i redovne kontrole. Na potpuno besplatnoj kontroli, provjerit ćemo stanje vašeg sluha i tako potvrdili da je odabrano rješenje najbolje za vas ili ga prilagoditi vašim potrebama ako je došlo do promjena.

Odlučite se uživati u zvukovima 2018. godine

Poboljšajte kvalitetu svog života osiguravši sebi jasnu recepciju zvukova iz vaše okoline. Uz brigu za svoj sluh omogućujete sebi razlikovanje stotine tisuća zvukova i poimanje života oko nas. Stoga, uživajte u izazovima koji vas čekaju u novoj 2018 godini uz Bontech – ova slušna pomagala i ne dopustite da vam promakne niti jedan bitan zvuk.

 

Sluh možete pregledati u svakoj od 30 poslovnica Bontecha.

Rezervirajte besplatni pregled sluha